Netflix beschikbaar in België

Restyle Netflix

Ook onze Belgische lezers hebben sinds vandaag eindelijk toegang tot Netflix. Het aanbod is grotendeels vergelijkbaar, al is er ook lokale content beschikbaar. Hiervoor heeft het Amerikaanse bedrijf een deal gesloten met de Vlaamse zender VRT.

Restyle Netflix
Restyle Netflix

Naast België heeft Netflix zijn videodienst ook uitgerold in Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zes televisieseries van de VRT zijn momenteel beschikbaar in de Belgische versie, maar dat worden er later waarschijnlijk meer. Het goedkoopste abonnement kost 7,99 euro. Wit u toegang tot HD-films en op twee apparaten tegelijkertijd kijken, dan betaalt u één euro meer. Voor 11,99 euro kijk je op vier apparaten tegelijkertijd naar Netflix.

 

 

Gerelateerde berichten

De Naim Statement is niet alleen in naam een statement

Naim Statement zelf beluisteren

De Naim Statement is een bijzondere en bijzonder geavanceerde versterker die al over technieken beschikt die elders pas over een poosje mainstream worden. Maar dat deze topklasse versterker goed klinkt kunt u persoonlijk ervaren op de komende halfjaarlijkse demo van AudioXperience.

JBL J46BT (2)

JBL brengt twee verse hoofdtelefoons uit

Elektronicafabrikant JBL komt met twee nieuwe hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) op de proppen. De J46BT en Synchros S400 zijn allebei in staat om via bluetooth verbinding te maken met mobiele apparatuur. Een groot voordeel, want gebruikers hebben hierdoor geen last van ellenlange snoeren.

Geef een reactie