Meridian doet promotietour voor luidsprekerupdate

Ter ere van zijn 25-jarig jubileum trekt Meridian het land in om een luidsprekerupdate te promoten. Het gaat om diverse verbeteringen van de DSP5200, DSP7200 en DSP8000 luidsprekersystemen.

Meridian Special UpgradeMeridian doet in de komende weken verschillende hifi-zaken aan om de zogeheten ‘Special Edition Upgrade’ te promoten. Onderdeel van de upgrade is een nieuwe firmware-versie met ondersteuning voor EBA (Enhanced Base Alignment ). Andere vernieuwingen zijn de Beryllium dome tweeter en WideBand-elektronica met een verbeterde DSP-functie. Dankzij de verbeteringen zou het hoog schoner en vloeiender klinken. Ook lukt het volgens de fabrikant om meer geluid uit high-res audiobestanden te halen. Meridian wil graag het verschil tussen speakers met en zonder de Special Edition Upgrade laten horen. De demo’s vinden op de volgende data plaats:

– 11 oktober               Louter, Dordrecht
– 25 oktober               Multifoon, Rotterdam
– 31 oktober               Audio TV Centrum, Eindhoven
– 8 november             New Music Show, Brussel (Belgié)
– 15 november           Audio Artistiek, Groningen
– 29 november           Van Duppen Audio, Venlo
– 13 december            Alpha, Brasschaat (Belgié)

 

 

Geef een antwoord