web analytics

JRiver brengt Media Center 20 uit

JRiver Media Center is een fraai softwarepakket waarover we eerder al een review en workshop publiceerden. Inmiddels hebben de makers alweer versie 20 klaargestoomd voor zijn gebruikers.

JriverJRiver heeft enkele nieuwe functies aan zijn softwarepakket toegevoegd. Zo is er nu een functie om nummers met elkaar te linken zodat ze automatisch achter elkaar worden afgespeeld. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer twee live-nummers in elkaar overvloeien, waardoor je ze allebei wilt toevoegen aan een afspeellijst. Verder lukt het nu ook om vanuit de Theater-modus nummers aan een afspeellijst toe te voegen. Daarnaast zijn er nog allerlei kleine wijzigingen aangebracht. Op deze website bekijk je welke vernieuwingen versie 20 bevat. De nieuwe versie is voorlopig alleen beschikbaar voor Windows. Voor een prijskaartje van 49,98 dollar kunt u de software aanschaffen. Voor een update naar de nieuwste versie betaalt u 21,98 dollar.

Gerelateerde berichten

Xbmc 12 Frodo

Video Xbmc 12 – Frodo

VIDEO – Xbmc 12 is officieel uit. Wij hebben vanaf de eerste officiële beta ermee gewerkt en zijn er zeer tevreden over. De eerste beta was nog niet helemaal stabiel, maar dat is sinds beta 3 helemaal opgelost. Sinds een paar dagen is nu de officiële versie uit. Tijd om er eens doorheen te lopen!

Penhold distributeur van Anthem

NIEUWS – Penhold is nu distributeur van Anthem en Antem Statement (of eigenlijk de fabrikant: Sonic Frontiers). De apparatuur van Sonic Frontiers zorgt er volgens Penhold voor dat je als luisteraar echt ‘erbij bent’. Maar dat dan wel zonder een complete bankrekening te plunderen… 

Geef een reactie