web analytics

iEar beste Cambridge-dealer

Ieder jaar kiest Cambridge Audio zijn beste verkoopkanaal. Na lang rekenwerk is de keuze voor 2013/2014 gevallen op de Tilburgse hifiwinkel iEar.

Dealer of the year plaque 2013Cambridge Audio werkt met een gebroken boekjaar, dus vandaar dat iEar zich voor de periode 2013/2014 beste dealer mag noemen van het Britse merk. De keuze wordt niet zomaar gemaakt, want er komt volgens importeur Dimex behoorlijk wat rekenwerk aan te pas. Zo wordt er onder meer rekening gehouden met de absolute verkoopaantallen, breedte van het assortiment en regionale bevolkingsdichtheid. Daarnaast let de importeur op service, voorlichting en de aanwezigheid van voldoende demomodellen. De ‘Dealer Of The Year Award’ werd onlangs uitgereikt aan de medewerkers van iEar. Eerdere winnaars zijn onder meer Multifoon te Rotterdam, Sound Gallery te Groningen en Bender te Arnhem.

Gerelateerde berichten

Europa

Downloaden vanaf nu verboden in Nederland

Hoewel de regering de afgelopen jaren tevergeefs verschillende pogingen heeft gedaan om een downloadverbod in te voeren, is het nu dan eindelijk toch zover. Het Europese Hof bepaalde vanmorgen dat de Nederlandse overheid downloaden uit illegale bron moet verbieden. Het Ministerie van Justitie geeft aan dat het downloadverbod direct van kracht is.

Geef een reactie