iEar beste Cambridge-dealer

Ieder jaar kiest Cambridge Audio zijn beste verkoopkanaal. Na lang rekenwerk is de keuze voor 2013/2014 gevallen op de Tilburgse hifiwinkel iEar.

Dealer of the year plaque 2013Cambridge Audio werkt met een gebroken boekjaar, dus vandaar dat iEar zich voor de periode 2013/2014 beste dealer mag noemen van het Britse merk. De keuze wordt niet zomaar gemaakt, want er komt volgens importeur Dimex behoorlijk wat rekenwerk aan te pas. Zo wordt er onder meer rekening gehouden met de absolute verkoopaantallen, breedte van het assortiment en regionale bevolkingsdichtheid. Daarnaast let de importeur op service, voorlichting en de aanwezigheid van voldoende demomodellen. De ‘Dealer Of The Year Award’ werd onlangs uitgereikt aan de medewerkers van iEar. Eerdere winnaars zijn onder meer Multifoon te Rotterdam, Sound Gallery te Groningen en Bender te Arnhem.

Gerelateerde berichten

Beter Beeld en Geluid Zevenbergen

Overname van winkel art?s Excellence door Beter Beeld & Geluid

NIEUWS – Achter de schermen was er al sprake van een samenwerkingsverband, maar met ingang van 1 mei 2013 is de overname van art?s Excellence in Zevenbergen door Beter Beeld & Geluid uit Hilversum een heus feit. Toch blijft de naam art?s Excellence voortbestaan, maar dan exclusief in de vorm van online activiteiten. Scheiding van […]

Geef een reactie