web analytics

HOBO hifi demonstreert B&W CM S2-serie

B&W CM S2

Samen met B&W Group Benelux staat HOBO Hifi Arnhem uitgebreid stil bij de kersverse CM S2-serie van Bowers & Wilkins. Dat gebeurt aanstaand weekend op 6 en 7 september.

Bowers & Wilkins CM S2
Bowers & Wilkins CM S2

Tijdens het hele weekend zijn er doorlopend demonstraties te zien en vooral te horen. Op beide dagen is er vanaf 12.00 uur een productspecialist van Bowers & Wilkins aanwezig om u grondige uitleg over de luidsprekers te geven. Hobo hifi Arnhem heeft alle producten van de CM S2-serie als demomodel klaarstaan. Neem eigen muziek mee om te horen hoe ze klinken! Het winkelpersoneel zorgt dit weekend voor koffie en thee. Ligt Arnhem niet in de buurt? In het weekend van 13 en 14 september organiseren de vestigingen in Den Haag en Den Bosch demonstraties.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Rotel alles-in-één: RCX-1500

PERSBERICHT -We zien ze steeds meer opduiken: alles-in-één systemen met streamingmogelijkheden. Het kunnen ook zéér interessante oplossingen zijn voor gebruikers die geen torenhoog systeem in de woonkamer willen. Of voor gebruikers die gemak wensen natuurlijk. Rotel komt met de RCX-1500. Een systeem van – opmerkelijk – 1500 euro.

Geef een reactie