Harman Kardon kondigt hoofdtelefoon Soho aan

Op de IFA heeft Harman Kardon de Soho on-ear hoofdtelefoon gepresenteerd. Dit exemplaar is voorzien van een luxe afwerking en gebruikers kunnen draadloos verbinding maken via bluetooth.

De Soho is dankzij het lichte opvouwbare ontwerp bedoeld voor mobiel gebruik. De hoofdband bestaat uit gestikt leer met roestvrijstalen accenten. In de oorschelpen is een aanraaksensor ingebouwd om het apparaat te bedienen. Via bluetooth (aptX) lukt het om met mobiele apparaten verbinding te maken. Fijn is dat de Soho een NFC-chip heeft ingebouwd, zodat geschikte mobiele apparaten gemakkelijk een verbinding tot stand brengen. Aan de binnenkant is de hoofdtelefoon voorzien van drivers met een diameter van dertig millimeter. Volgens de fabrikant zorgen de neodymium transducers voor heldere hoge tonen en een krachtige basweergave. De Harman Kardon Soho is vanaf oktober beschikbaar voor een prijskaartje van 249 euro.

https://www.alpha-audio.nl/2014/09/harman-kardon-kondigt-hoofdtelefoon-soho-aan/

Gerelateerde berichten

Melody Line

Benefietconcert en crowdfundingproject voor afgebrand muziekcentrum

Zaterdagavond 30 mei is het Amsterdamse muziekcentrum Melody Line volledig in de as gelegd. In het gebouw huurden diverse bands en dansscholen een studio of zaaltje. De verwachting is dat alle instrumenten, computers en overige spullen volledig zijn verwoest. Om de gedupeerden een hart onder de riem te steken organiseert poptempel Paradiso een benefietavond. Verder […]

Geef een reactie