Harman Kardon kondigt hoofdtelefoon Soho aan

Op de IFA heeft Harman Kardon de Soho on-ear hoofdtelefoon gepresenteerd. Dit exemplaar is voorzien van een luxe afwerking en gebruikers kunnen draadloos verbinding maken via bluetooth.

De Soho is dankzij het lichte opvouwbare ontwerp bedoeld voor mobiel gebruik. De hoofdband bestaat uit gestikt leer met roestvrijstalen accenten. In de oorschelpen is een aanraaksensor ingebouwd om het apparaat te bedienen. Via bluetooth (aptX) lukt het om met mobiele apparaten verbinding te maken. Fijn is dat de Soho een NFC-chip heeft ingebouwd, zodat geschikte mobiele apparaten gemakkelijk een verbinding tot stand brengen. Aan de binnenkant is de hoofdtelefoon voorzien van drivers met een diameter van dertig millimeter. Volgens de fabrikant zorgen de neodymium transducers voor heldere hoge tonen en een krachtige basweergave. De Harman Kardon Soho is vanaf oktober beschikbaar voor een prijskaartje van 249 euro.

Gerelateerde berichten

Tune Inn

Virtuele tour en demoweek voor Tune Inn

Op de website van Tune Inn nemen geïnteresseerden een kijkje in de winkel. Potentiële klanten die een eindje verderop wonen, verkennen op die manier alvast de hifizaak. Daarnaast is er nog meer nieuws, want de Alkmaarse winkel houdt van 19 t/m 23 november een demoweek over streaming audio.

Mega-platen-beurs

Mega Platen & CD-beurs op 21 en 22 november

In een wereld waar streaming muziek steeds meer aan populariteit wint, blijven fysieke muziekdragers nog altijd veel volk trekken. Niet voor niets heeft organisator Recordplanet een deel van Jaarbeurs Utrecht afgehuurd om voor de 44ste keer de Mega Platen & CD-beurs te organiseren. Het evenement vindt op 21 en 22 november plaats.

Geef een reactie