web analytics

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe hoofdtelefoons

Bowers & Wilkins C5 S2

De Britse speakerfabrikant Bowers & Wilkins komt met twee verbeterde hoofdtelefoons op de proppen. De C5 Series 2 is een stukje lichter dan zijn voorganger, terwijl P5 Series 2 naar eigen zeggen voor hifi-kwaliteit zorgt.

De C5 Series 2 in-ear hoofdtelefoon is ten opzichte van zijn voorganger verbeterd op het gebied van gewicht (10 procent lichter) en comfort. Ook onder de motorkap zijn er diverse verbeteringen geïmplementeerd. Zo zijn er betere dynamische drivers met een diameter van 9,2 millimeter toegevoegd. Dit zou voor meer bass moeten zorgen. De micro poreuze filter zorgt volgens de fabrikant voor een ruimtelijk geluid. De C5 Series 2 werkt vooral goed samen met een iPhone, want er is voor dit toestel een microfoon en afstandsbediening in het product verwerkt. De Bowers & Wilkins C5 Series 2 kost 179 euro.

P5 Series 2

De P5 Series 2 is een volwaardige hoofdtelefoon voor het gebruik op mobiele toestellen. Aan de binnenkant zijn dezelfde drivers aanwezig als bij de eerder uitgebrachte P7. Dit houdt in dat er drivers zijn geïntegreerd met een hangend membraan. Deze technologie zien we ook in traditionele luidsprekers. Door de nauwkeurige beweging van de driver levert de P5 volgens Bowers & Wilkins een open en ruimtelijk geluid. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met een zogeheten ‘made for iPhone-kabel’. Verder wordt er een draagtas meegeleverd. Als materiaal heeft de fabrikant gekozen voor leer en metaal. De adviesprijs van dit product is 299 euro.

Gerelateerde berichten

BeoLab 14

BeoLab 14; surround sound volgens B&O

NIEUWS – Bang & Olufsen introduceert een volledig nieuw surround sound-luidsprekersysteem onder de naam BeoLab 14. Volgens B&O is het dankzij akoestische innovaties gelukt om met fraaie compacte luidsprekers een rijk geluid weer te geven. Tevens is de BeoLab 14-combinatie – satellieten en subwoofer – compatibel met alle televisiemerken.

Geef een reactie