web analytics

Bang & Olufsen Ynter gaat verhuizen

De conceptstore Bang & Olufsen Ynter verhuist op donderdag 25 september naar een nieuwe locatie. Om 16.30 opent de winkel zijn deuren aan de Ritsenvoort 17 in Alkmaar.

YnterEen verhuiswagen was naar alle waarschijnlijkheid niet nodig, want Bang & Olufsen Ynter gaat slechts twee deuren verderop zitten. Het interieur is luxeues waarin bezoekers de nieuwste producten van het Deense merk kunnen uitproberen.  Er is onder meer een omvangrijke multimediaruimte opgezet. Tue Mantoni is als CEO van Bang & Olufsen in de kaasstad aanwezig om op donderdag 16.30 het startsein te geven voor de verkoop.

Gerelateerde berichten

Solosound organiseert Nationale Elektrostaten Dagen

Solosound uit Bussum zet ook dit jaar weer een elektrostaten-evenement op poten, namelijk in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 november. Tijdens deze dagen zijn bezoekers welkom om elektrostatische luidsprekers en overige apparatuur te beluisteren.

Elac brengt Debut speakerserie uit

Elac is een Duits merk dat actief is in Kiel. Begin 2015 heeft het bedrijf een tweede vestiging geopend in de Verenigde Staten (Cypress, Californië). Met de bekende luidsprekerontwikkelaar Andrew Jones in de gelederen heeft Elac onlangs de Debut-serie uitgerold.

Geef een reactie