web analytics

Auditorium Mimesis demonstreert Focal ARIA 900

De Belgische winkel Auditorium Mimesis demonstreert van 19 t/m 21 september een show rondom de ARIA 900 luidsprekers van Focal. De organisatoren gebruiken muziek van Pink Floyd om de kwaliteiten van de speakers aan het licht te brengen.

Focal Aria 948Auditorium Mimesis laat het album The Division Bell in 24bit/96KHz horen. Naast deze digitale versie draaien de organisatoren het album ook op een LP van tweemaal 180 gram. Zoals gezegd staat het weekend in het teken van de ARIA 900 speakerlijn van Focal. Onder meer de ARIA 906 (vrijdag), ARIA 926 (zaterdag) en ARIA 948 (zondag) staan opgesteld met apparatuur van respectievelijk Arcam, Pathos en Synthesis. Iedere dag is het pand van 10.00 tot 19.00 uur geopend.

Gerelateerde berichten

Mathilde Santing

Grachtenfestival aan de Maas deels uitverkocht

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staat het Limburgse Thorn voor de twaalfde keer in het teken van topmusici op bijzondere podia. Het concert met Mathilde Santing op zaterdag is reeds uitverkocht. Op zondagmiddag kan in privétuinen, openluchttheater De Abdijhof en de Abdijkerk worden geluisterd naar onder anderen Remy van Kesteren, Harriet Krijgh en […]

Geef een reactie