web analytics

Arcam aanwezig tijdens eXperienzzz Nederland 2014

Op 4 en 5 oktober vindt er in de RAI onder de naam eXperienzzz een grote audioshow plaats. Naast merken als Yamaha en Onkyo is ook de Britse fabrikant Arcam van de partij.

Arcam CDS27
Arcam CDS27

Tijdens de eXperienzzz-beurs zet Arcam de versterkers A49 en A39 in de etalage. Deze apparaten zijn aangesloten op speakers van Italiaanse makelij, namelijk Sonus Faber. Verder is er aandacht voor de CDs27. Deze cd/sacd-speler kan naast het afspelen van schijfjes ook digitaal opgeslagen audiobestanden afspelen. Alle apparatuur is te bedienen met Arcams eigen app, waarvoor op de beurs uitgebreid aandacht zal zijn. Arcam is in de RAI gehuisvest op de 4e etage van het Elicium. Verder is de fabrikant ook in de Ballroom op de begane grond van het Elicium vertegenwoordigd. Hier staat de AVR450 AV Receiver opgesteld samen met luidsprekers van Revel. De Arcam UDP411 mediaspeler dient hierbij als bron.

Gerelateerde berichten

Rotel RSP-1572 processor – voorversterker

NIEUWS  – Rotel heeft een nieuwe processor / voorversterker voor de filmliefhebbers. De RSP-1572 bevind zich met ?2000 in het middensegment van multi-channel audio. Echter, voor dat geld krijg je wel het nieuwste van het nieuwste, zoals 32 bit dsp’s, 7.1 decodering, 24bit / 192 KHz dacs en natuurlijk uitstekende scalers.

3 reacties

Geef een reactie