Winnaars EISA-awards bekend

Elk jaar kiezen vijftig Europese bladen uit zo’n twintig landen de beste elektronicamerken van het moment. Deze tijdschriften zijn verenigd in de European Imaging and Sound Association (EISA). De EISA-awards worden uitgereikt aan producten uit zes productgroepen, namelijk hifi, beeld, fotografie, auto-apparatuur, home theater en mobiele apparaten.

EISA tijdschriften
EISA tijdschriften

Alpha Audio is uiteraard vooral geïnteresseerd in de hifi-productgroep. De prijs voor beste luidspreker gaat naar de 600 S2-familie van Bowers & Wilkins. Niet bepaald een verrassing, aangezien de meeste tijdschriften lovend over deze speakers publiceerden. Alpha Audio voelde afgelopen juni met plezier de 685 S2 aan de tand. Andere EISA-winnaars zijn onder meer de Asus Essence III (dac), Avantgarde Acoustic Zero 1 (high-end product), Dali Rubicon LCR (wand-luidsprekers), JBL Authentics L16 (compact hifi-systeem), Kef Reference 5 (high-end product), Marantz SA8005/PM8005. (stereo-systeem) en Oppo PM-1 (hoofdtelefoon). Toegegeven, de EISA-awards geven zoveel prijzen weg dat zo’n beetje ieder bekend merk iets wint. Toch is het wel aardig om te zien welke producten goed worden gewaardeerd door de internationale vakpers. Voor een compleet overzicht met winnaars surft u naar deze website.

Gerelateerde berichten

PS Audio Stellar

PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio is een welbekende in de wereld van de ‘betere hifi’. De Amerikanen hebben de focus op met name power-conditioners, versterkers en streamers. Dat is toch wel een breed spectrum, beseffen we nu. PS Audio is echter vrij prijzig. Tot nu. De Stellar-lijn moet premium wat betaalbaarder maken.

5 reacties

  1. Bijzonder dat bij netwerkspelers de NA8005, die hier als niet heel bijzonder uit de bus komt, gekozen is als netwerkspeler 2015-2016. Zo zie je maar alles is subjectief, zeker in audioland.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Impressie Mutec REF 10 klok

Impressie Mutec REF 10 klok