Nieuwe muziekdienst: YouTube Music Key

in Nieuws (2.920) |


YouTube Music Key

Google introduceert met YouTube Music Key op termijn een nieuwe alles-in-één muziekdienst. Het project wordt naar verluidt toegevoegd aan Google Play Music.

YouTube Music Key

Uitgelekte screenshots YouTube Music Key

Google wil middels YouTube Music Key de strijd aangaan met Spotify. Er verschijnen volgens geruchten zo’n twintig miljoen nummers in de online catalogus. Leden kunnen voor een vast bedrag per maand onbeperkt muziek luisteren. De dienst zou 9,99 dollar moeten kosten. De prijs ligt dus ongeveer gelijk met die van andere streaming-aanbieders. Nieuwe leden profiteren van een gratis proefmaand. Verder krijgt de nieuwbakken muziekdienst diverse functies, zoals afspeellijsten maken, offline luisteren, muziek delen en nummers op de achtergrond luisteren van smartphones en tablets. Verder zijn er volgens website Android Police geen advertenties zichtbaar binnen de interface. Wanneer YouTube Music Key wordt uitgerold, is nog niet bekend.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: