Nieuwe muziekdienst: YouTube Music Key

YouTube Music Key

Google introduceert met YouTube Music Key op termijn een nieuwe alles-in-één muziekdienst. Het project wordt naar verluidt toegevoegd aan Google Play Music.

YouTube Music Key
Uitgelekte screenshots YouTube Music Key

Google wil middels YouTube Music Key de strijd aangaan met Spotify. Er verschijnen volgens geruchten zo’n twintig miljoen nummers in de online catalogus. Leden kunnen voor een vast bedrag per maand onbeperkt muziek luisteren. De dienst zou 9,99 dollar moeten kosten. De prijs ligt dus ongeveer gelijk met die van andere streaming-aanbieders. Nieuwe leden profiteren van een gratis proefmaand. Verder krijgt de nieuwbakken muziekdienst diverse functies, zoals afspeellijsten maken, offline luisteren, muziek delen en nummers op de achtergrond luisteren van smartphones en tablets. Verder zijn er volgens website Android Police geen advertenties zichtbaar binnen de interface. Wanneer YouTube Music Key wordt uitgerold, is nog niet bekend.

https://www.alpha-audio.nl/2014/08/nieuwe-muziekdienst-youtube-music-key/

Gerelateerde berichten

VERNIEUWD! NAD C546BEE CD-speler

Met alle streaming-producten die momenteel op de markt verschijnen verwacht je het niet, maar NAD heeft de C545BEE CD-speler opnieuw uitgebracht. Er zijn qua specificaties diverse upgrades doorgevoerd, met als doel een toename in geluidskwaliteit en verbeterd bedieningsgemak. Dat heeft dus geleid tot de vernieuwde uitgave van de C546BEE CD-speler. Volgens NAD een nieuwe maatstaf.

Geef een reactie