web analytics

Naim Audio komt met mu-so versterker

Naim Audio mu-so (4)

Distributeur Latham Audio laat in zijn nieuwsbrief weten dat Naim Audio in september met een nieuwe versterker komt, namelijk de mu-so. Het eerste dat opvalt aan dit product is zijn bijzondere vormgeving.

De mu-so versterker bestaat een rechthoekige smalle behuizing van aluminium met aan de onderzijde een platte voet. Bovenop is een gepatenteerde draaiknop geïntegreerd. Het voorpaneel is op termijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Onder de motorkap zijn zes klasse D versterkers van 75 watt verwerkt. Iedere versterker kan zijn eigen driver volledig digitaal aansturen. De versterker laat zich bedienen via apps voor Android en iOS. Op deze manier is het mogelijk om via wifi (AirPlay en UPnP) of bluetooth (apt-X) muziek te streamen. Naim Audio belooft in de toekomst om meer streamingdiensten aan de mu-so toe te voegen. Op dit moment is er ondersteuning voor Spotify en zijn er via vTuner iRadio talloze radiozenders beschikbaar. De richtprijs is 1.099 euro.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio Azur 651A

Video Cambridge Audio Azur 651A

VIDEO – We hebben behalve de StreamMagic 6 ook de Azur 651A van Cambridge Audio ter test gekregen. Voordat we deze aansluiten op onze testset, gaan we hem uitpakken en even nalopen. We hebben het op de gevoelige rol gelegd, zodat u mee kan genieten!

Geef een reactie