Naim Audio komt met mu-so versterker

in Nieuws (2.970) |


Naim Audio mu-so (4)

Distributeur Latham Audio laat in zijn nieuwsbrief weten dat Naim Audio in september met een nieuwe versterker komt, namelijk de mu-so. Het eerste dat opvalt aan dit product is zijn bijzondere vormgeving.

De mu-so versterker bestaat een rechthoekige smalle behuizing van aluminium met aan de onderzijde een platte voet. Bovenop is een gepatenteerde draaiknop geïntegreerd. Het voorpaneel is op termijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Onder de motorkap zijn zes klasse D versterkers van 75 watt verwerkt. Iedere versterker kan zijn eigen driver volledig digitaal aansturen. De versterker laat zich bedienen via apps voor Android en iOS. Op deze manier is het mogelijk om via wifi (AirPlay en UPnP) of bluetooth (apt-X) muziek te streamen. Naim Audio belooft in de toekomst om meer streamingdiensten aan de mu-so toe te voegen. Op dit moment is er ondersteuning voor Spotify en zijn er via vTuner iRadio talloze radiozenders beschikbaar. De richtprijs is 1.099 euro.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: