Naim Audio komt met mu-so versterker

Naim Audio mu-so (4)

Distributeur Latham Audio laat in zijn nieuwsbrief weten dat Naim Audio in september met een nieuwe versterker komt, namelijk de mu-so. Het eerste dat opvalt aan dit product is zijn bijzondere vormgeving.

De mu-so versterker bestaat een rechthoekige smalle behuizing van aluminium met aan de onderzijde een platte voet. Bovenop is een gepatenteerde draaiknop geïntegreerd. Het voorpaneel is op termijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Onder de motorkap zijn zes klasse D versterkers van 75 watt verwerkt. Iedere versterker kan zijn eigen driver volledig digitaal aansturen. De versterker laat zich bedienen via apps voor Android en iOS. Op deze manier is het mogelijk om via wifi (AirPlay en UPnP) of bluetooth (apt-X) muziek te streamen. Naim Audio belooft in de toekomst om meer streamingdiensten aan de mu-so toe te voegen. Op dit moment is er ondersteuning voor Spotify en zijn er via vTuner iRadio talloze radiozenders beschikbaar. De richtprijs is 1.099 euro.

Gerelateerde berichten

Teufel Audio komt met Raumfeld Cube

Met de nieuwe Raumfeld Cube van Teufel Audio luistert u gemakkelijk naar muziek in verschillenden ruimten. Het product bestaat namelijk uit twee afzonderlijke speakers die via wifi met andere Reumfeld-apparaten kunnen communiceren. Muziek vanaf draadloze apparaten en overige geluidsbronnen zijn simpel afspeelbaar.

Omruilactie Tivoli Audio

Tivoli Audio start inruilactie vanwege DAB+

De publieke omroep biedt digitale radio-uitzendingen momenteel alleen nog in DAB+ aan. Klanten die een DAB-radio van Tivoli Audio hebben gekocht, laat de specialist van draagbare hifi-apparatuur niet in de kou staan. Zij krijgen namelijk de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief een nieuwe DAB+-radio aan te schaffen. 

Geef een reactie