Monitor Audio bundelt A100-versterker en MASS 10-speakers

Het Britse Monitor Audio gaat zijn A100-versterker samen met de compacte MASS 10-luidsprekers verkopen. Het resultaat is de Airstream MA100!

De Airstream MA100 is een kleinschalig stereo-audiosysteem dat overweg kan met meerdere (draadloze) bronnen uit het thuisnetwerk. Er is namelijk ondersteuning voor AirPlay en DLNA ingebouwd. Daarnaast zijn er ook analoge en digitale ingangen aanwezig (optisch). Een geïntegreerde dac converteert het audiospoor naar 24bits/192KHz-kwaliteit. Het uitgangsvermogen is bescheiden, namelijk tweemaal vijftig watt. In de speakers is een midrange driver van vier inch en een compacte tweeter verwerkt. De Monitor Audio Airstream MA100 is vanaf september voor de Britse markt beschikbaar voor een prijskaartje van 550 pond. Of er ook een Nederlandse introductie op stapel staat, is momenteel nog niet bekend.

 

Gerelateerde berichten

Meridian MQA Systeem

MQA content dit jaar al beschikbaar

We hebben van Viertron – importeur van Meridian – begrepen dat er dit jaar al MQA-content beschikbaar komt. De gebruikte MQA-codec is echter zo nieuw dat fabrikanten eerst een firmware-update moeten doorvoeren. Dat is echter een kwestie van update-tje doen en klaar. 

Geef een reactie