Lenco komt met PlayLink-speakers

Op de IFA gaat Lenco een aantal nieuwe producten introduceren. Waaronder de PlayLink-serie. Het is een – volgens Lenco – hoogwaardig multiroom audiosysteem.

Het Lenco Playlink-systeem zal vanaf de herst in Europa beschikbaar zijn. Vooralsnog zien we twee modellen: de Playlink 4 en Playlink 6. Beide speakers beschikken over het nieuwe Qualcomm ALLPlay-platform. Verwar het niet met Apple Airplay.

De PlayLink producten bevatten een PlayConnect box die bestaande audiosystemen omtovert tot een draadloos systeem om muziek te streamen. Daarnaast beschikken ze ook over een verwisselbare batterij voor de PlayLink 4 speaker.

Gerelateerde berichten

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

Geef een reactie