web analytics

HEOS by Denon nu al bij Wifimedia

Denon Heos

Wifimedia – u weet wel: die streaming-winkel in Arnhem – heeft ons laten weten dat ze nu al HEOS in huis hebben. Dat is bijzonder snel…!

We hebben al heel wat geschreven over deze Sonos-concurrent. De line-up is nagenoeg gelijk. Het verschil is: de geluidskwaliteit. Of het beter of slechter is, mag u lekker zelf bepalen. Wij kunnen er nog niets over zeggen, want we hebben het nog niet goed kunnen testen.

HEOS 3, 5 en 7

Bij Wifimedia zijn nu al de HEOS 3, 5 en 7 te beluisteren. Dat zijn de all-in-one speakers. Later moeten ook de andere modellen volgen. Wij zijn vooral benieuwd naar de streamer met versterker en de ‘connect’-concurrent. Dat kan interessant zijn om een bestaand systeem op te waarderen naar streaming.

Gerelateerde berichten

De Jeugd van Tegenwoordig – De Lachende Derde

Mijn god, wat is de Jeugd van Tegenwoordig snel volwassen geworden. Na hun knallende hit ‘Watsgeburt’ is het hard gegaan voor deze jongens. Recalcitrante teksten, dreunende basloopjes en synthesizers met opvallende melodieën zijn wat punten die kenmerkend zijn voor deze hiphop-formatie. Nu is het de beurt aan het derde album sinds 2005: De Lachende Derde.

2 reacties

Geef een reactie