web analytics

HEOS by Denon nu al bij Wifimedia

Denon Heos

Wifimedia – u weet wel: die streaming-winkel in Arnhem – heeft ons laten weten dat ze nu al HEOS in huis hebben. Dat is bijzonder snel…!

We hebben al heel wat geschreven over deze Sonos-concurrent. De line-up is nagenoeg gelijk. Het verschil is: de geluidskwaliteit. Of het beter of slechter is, mag u lekker zelf bepalen. Wij kunnen er nog niets over zeggen, want we hebben het nog niet goed kunnen testen.

HEOS 3, 5 en 7

Bij Wifimedia zijn nu al de HEOS 3, 5 en 7 te beluisteren. Dat zijn de all-in-one speakers. Later moeten ook de andere modellen volgen. Wij zijn vooral benieuwd naar de streamer met versterker en de ‘connect’-concurrent. Dat kan interessant zijn om een bestaand systeem op te waarderen naar streaming.

Gerelateerde berichten

Wadia Intuition 1

Gespot: Wadia Intuition 1

NIEUWS – Een lezer tipte ons via de mail. En het is een goede tip, want wij kennen de Wadia Intuition 1 nog niet. Het blijkt een dac met ingebouwde eindversterker. Een lichte concurrent dus voor bijvoorbeeld een Linn Sneaky. Of wellicht een NAD M2. 

2 reacties

Geef een reactie