Denon komt met HEOS-aanvullingen

Denon maakt steeds meer werk om zijn HEOS-familie compleet te maken. Hét Sonos-alternatief introduceert vanaf september de HEOS Amp en HEOS Link.

Afgelopen juni bleek dat de HEOS-familie drie draadloze luidsprekers omhelst. Deze luidsprekers kunnen met elkaar samenwerken in een multiroom-systeem. Met de HEOS Link is het mogelijk om bestaande audioapparatuur binnen het moderne audiosysteem te integreren. Hierdoor lukt het ook om muziek afkomstig van traditionele afspeelapparaten in meerdere kamers van uw woning weer te geven. Via analoge en digitale ingangen kunt u bijvoorbeeld een cd-speler of platenspeler koppelen. De HEOS Link heeft een adviesprijs van 349 euro.

HEOS Amp

De HEOS Amp stelt u in staat om stereo-speakers aan de HEOS-familie toe te voegen. Handig wanneer je nog een set goede luidsprekers hebt staan die je graag binnen het circuit betrekt. De HEOS Amp bestaat uit een Klasse D versterker met een uitgangsvermogen van 100 watt. Via een geïntegreerde draadloze netwerkadapter legt de versterker contact met de overige HEOS-apparaten. De HEOS Amp heeft een prijskaartje van 499 euro. Wanneer u benieuwd bent naar het multiroom-systeem van Denon, kunt u momenteel al bij Wifimedia in Arnhem terecht.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Yamaha MusicCast

Yamaha blaast MusicCast multiroom-systeem nieuw leven in

In 2003 kwam Yamaha al eens met een multiroom-systeem op de proppen. Twaalf jaar na dato komt de Japanse fabrikant met een gloednieuwe MusicCast-generatie, al is het productassortiment niet bepaald gesloten. Alle moderne Yamaha AV-producten ondersteunen namelijk MultiCast. Momenteel zijn al 23 producten uitgerust met deze multiroom-technologie.

Calyx Femto DAC

Calyx temt jitter met Femto DAC

Met de lancering van de Femto DAC stelt Calyx de nieuwe norm voor jitter. Daarmee wordt de vertrouwde pico namelijk zomaar even met drie nullen aan de kant geschoven. Want bij jitter uitgedrukt in femtoseconden gaat het om een aanduiding in biljardsten van een seconde.

Geef een reactie