web analytics

B&O PLAY onthult BeoPlay S8

BeoPlay S8-1

Het Deense B&O PLAY brengt met de BeoPlay S8 een kersverse subwoofer met bijbehorende satellietluidsprekers op de markt. Het product is beschikbaar voor een prijskaartje van 1.199 euro.

BeoPlay S8-2
BeoPlay S8-2

De subwoofer heeft een diameter van 8 inch met een frequentiebereik van 20-150Hz. In de behuizing is verder een Klasse D versterker met een uitgangsvermogen van 280 watt verwerkt. De ronde satellietluidsprekers zijn bedoeld om op een muur of standaard te monteren. De 2,5 inch fullrange drivers worden ieder aangestuurd door een Klasse D versterker van 140 watt. Volgens de makers is de BeoPlay S8 geschikt voor iedere thuisopstelling. De subwoofer heeft een gewicht van 10,5 kilo, terwijl de satellietspeakers slechts 800 gram wegen.

Gerelateerde berichten

TEAC brengt UD-503 en NT-503DAB uit

TEAC komt met twee interessante producten op de proppen. De UD-503 is een usb-dac en hoofdtelefoonversterker in één. De NT-503DAB is een netwerkspeler met een geïntegreerde usb-dac. Beide systemen zijn onderdeel van de compacte 503 Reference Series.

Geef een reactie