Bayan brengt Soundbook uit

De Soundbook van Bayan is een draadloze bluetooth-speaker met een uitgangsvermogen van 15 watt. Een functie waarmee dit apparaatje zich onderscheidt van de massa is de geïntegreerde FM-tuner.

Het Britse Bayan claimt dat de accu van de Soundbook maximaal tien uur meegaat. Via bluetooth 4.0 (apt-X), NFC en een analoge audio-ingang kunnen muziekliefhebbers apparaten koppelen. Uiteraard liggen smartphones en tablets voor de hand om verbinding met de speaker te maken. Handig is dat de Soundbook ook in staat is om handsfree gesprekken te voeren. Verder is er een FM-tuner met antenne ingebouwd, zodat gebruikers nooit verlegen zitten om muziek. De behuizing bestaat uit aluminium met een uitklapbare ‘kaft’. Onder de motorkap zijn twee neodymium drivers met ondersteuning van een passieve 2-inch basradiatior aanwezig. De adviesprijs bedraagt 159,95 euro. Deze draadloze speaker is verkrijgbaar in de kleuren zilver/blauw en zwart/oranje.

Gerelateerde berichten

Audiofly - Kwartet

Audiofly; online voortaan breder verkrijgbaar

Het relatief nieuwe Audiofly timmert hard aan de weg om als hoofdtelefoonmerk een stukje van de markt te kunnen veroveren. Enerzijds doen ze dat door voor schappelijke prijzen leuke producten te ontwikkelen, zoals we bij Alpha Audio begin dit jaar al kennis konden maken met de Audiofly AF45. En anderzijds ligt er de keiharde uitdaging […]

Geef een reactie