4K-dienst Amazon op Samsung-tv’s

in Nieuws (1.870) |


Vorige maand werd al bekend dat Amazon films in 4K-kwaliteit gaat streamen. De Amerikanen hebben een deal gesloten met Samsung. Ultra HD-televisies van de Koreaanse fabrikant krijgen middels een app toegang tot de 4K-dienst van Amazon.

samsung UE48H6400

samsung UE48H6400

De nieuwe 4K-dienst van Amazon verschijnt in oktober als eerste op geschikte televisies van Samsung. Alleen Ultra HD-toestellen die overweg kunnen met de hevc-codec zijn compatibel. Amazon wil op termijn ook met andere televisiemerken samenwerken om zijn 4K-dienst een breed platform te geven. ‘s Werelds grootste webwinkel heeft nog niet bekendgemaakt welke films en series in 4K-kwaliteit worden aangeboden. Voor de hand ligt dat eerst de series die in eigen beheer zijn geproduceerd een 4K-resolutie krijgen. Het is nog niet bekend of Amazon zijn nieuwe 4K-dienst ook voor de Nederlandse markt aanbiedt.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: