web analytics

Wilson Audio brengt Sasha 2 uit

Het Amerikaanse Wilson Audio heeft een nieuwe luidspreker op de markt gebracht, namelijk de Sasha 2. Dit product komt voort uit de WATT/Puppy-lijn en bouwt verder op de Sasha 1.

 

Wilson Audio Sasha 2
Wilson Audio Sasha 2

 

De Sasha 2 is deels gebaseerd op de bekende Alexia luidspreker van Wilson Audio. Zo is de Convergent Synergy tweeter bijvoorbeeld één-op-één overgenomen. Deze tweeter is een softdome-exemplaar en is volgens het audiomerk in staat om de laagste frequentiegebieden weer te geven. De Sasha 2 heeft verder een dubbele woofer in een gescheiden behuizing aan boord. In een apart deel zijn verder de midrange driver en tweeter verwerkt. Wilson Audio heeft een afstelmechanisme geïntegreerd dat vergelijkbaar is aan die van de Alexia. Dit zorgt naar verluidt voor een betere integratie. De posities van de tweeter en midrange driver zijn zo gepositioneerd dat er een naadloze overgang van het kritische middengebied mogelijk is. De adviesprijs van de Wilson Audio Sasha 2 in een glanzende afwerking bedraagt 32.900 euro. Op de website van importeur Audiac is een filmpje van de nieuwe speaker te vinden. Een overzicht van alle specificaties vindt u hier.

Gerelateerde berichten

Yamaha MusicCast Strategie 2016+

Yamaha heeft 29 en 30 juni jongstleden Europese geschreven pers uitgenodigd om de meest recente plannen van het Japanse merk te communiceren. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in een mooie omgeving; het Yamaha MotoGP hoofdkwartier niet ver van het heerlijke Milaan.

Arcam AVR750

Arcam AVR750: beleef de magie van Hollywood

Arcam is een van de weinige specialistische audiofabrikanten die naast hoogwaardige stereocomponenten ook de kennis en kunde in huis heeft om topklasse audio-videoproducten te ontwikkelen. Met de uitgangspositie dat alles wat klankmatig van belang is voor een stereoproduct, dubbel zo belangrijk is bij een audio-videocomponent, overtuigen de Arcam AV-series al bij de eerste klanken. 

Geef een reactie