Wifimedia zet Dynaudio Xeo 4 en Xeo 6 in de etalage

Dynaudio Xeo

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli zijn medewerkers van Dynaudio bij de Arnhemse winkel Wifimedia aanwezig om bezoekers te informeren over de nieuwe Xeo 4 en Xeo 6 speakers. Tijdens deze demodagen worden de draadloze luidsprekers in combinatie met verschillende apparatuur gedemonstreerd. 

Dynaudio Xeo 6
Dynaudio Xeo 6

De Xeo 4 en Xeo 6 zijn kortgezegd draadloze speakers met een hifi-weergave. Het voordeel hiervan is dat u de luidsprekerkasten overal kwijt kunt zonder kabels te hoeven leggen naar de versterker. In de speakers zitten eigen versterkers verwerkt die communiceren met de Xeo Hub. Op deze hub is het mogelijk om verschillende geluidsbronnen aan te sluiten, zoals een Bluesound Node of Sonos Connect. Wifimedia is gevestigd aan de Vossenstraat 3 te Arnhem. Geïnteresseerden kunnen op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur bij de winkel terecht. Op zaterdag sluit het pand een uurtje eerder.

Gerelateerde berichten

tickets-xfi

Win twee vrijkaarten voor X-Fi

Op 24 en 25 september is het zover: dan is de X-Fi show weer. Een show bomvol met prachtige merken, degelijke demo’s, lezingen van kopstukken uit de markt en natuurlijk gezelligheid van mede-liefhebbers. Alpha Audio staat er ook met een prachtige set én geeft zes tickets weg. Gratis en voor niets.

Geef een reactie