web analytics

Wadia Digital introduceert 321 DAC

Wadia 321 DAC

Het Amerikaanse merk Wadia Digital brengt de 321 DAC op de markt. Het apparaat beschikt over vijf digitale ingangen en een volumeregeling.

De Wadia 321 is ontworpen door het Italiaanse designteam van Fine Sounds. En met succes, want de behuizing ziet er naar onze mening bijzonder strak en stijlvol uit. Als materiaal heeft de fabrikant gekozen voor aluminium en aan de bovenzijde een zwarte glasplaat. Wadia Digital brengt met de 321 een DAC uit die naar eigen zeggen behoort tot het topsegment. Er zijn vijf digitale ingangen voorhanden om afspeelapparatuur te koppelen, namelijk viermaal S/PDIF (2x optisch, 2x coaxiaal) en usb. Verder is er een directe verbinding met  actieve speakers of een eindversterker mogelijk. Daarnaast voelt de Wadia 321 zich natuurlijk ook thuis in een traditionele opstelling met een geïntegreerde versterker. De ingebouwde d/a-converter ondersteunt een maximale geluidskwaliteit van 32bits/192KHz via de usb-ingang. De overige digitale ingangen converteren muziek naar 24bits/192KHz. De Wadia 321 DAC is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van 3.699 euro. Importeur Audiac maakte verder bekend dat Wadia Digital later dit jaar ook een nieuwe streamer, AV-processor, twee eindversterkers en DAC (kleinere versie) op de markt brengt.

Gerelateerde berichten

Ziggo Dome

Paul McCartney in Ziggo Dome

De wereldberoemde ex-beatle Paul McCartney geeft een optreden in ons land. Waar de Brit drie jaar geleden koos voor een optreden in Ahoy Rotterdam, is op 7 juni de Amsterdamse Ziggo Dome aan de beurt.

Arcam

Arcam komt met Solo Movie

Importeur Audiac laat ons weten dat de Arcam Solo Movie vanaf volgende week beschikbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze versterker/bluray-speler/streamer ontworpen voor filmfanaten. Niet voor niks heeft het apparaat een versterker van vijfmaal zestig watt bij een elektrische weerstand van 8 ohm aan boord.

Geef een reactie