web analytics

Sony voegt Pathé Thuis toe aan Bravia

Pathe-Thuis

Sony gaat verder met het integreren van Pathé Thuis. Na de PS3 zijn nu de Sony BRAVIA televisies vanaf 2012 aan de beurt. Kortom: lekker streamen vanaf het web!

Feit is: mensen hebben steeds minder geduld… Zo is het nu eenmaal. En aangezien Smart TV’s het mogelijk maken direct vanaf het web films binnen te halen, is het slim om in te spelen op deze behoefte. Sony doet dat door de Pathé-app op de Bravia’s te installeren om zo de nieuwste films naar de woonkamer te brengen.

2300 films

De introductie van Pathé Thuis op Sony TV past binnen de strategie van Pathé Thuis om alle relevante devices in en rondom het huis te voorzien van de mogelijkheid om de meest actuele films te kijken. Op dit moment ruim 2.300 films.

Beschikbaarheid

De Pathé-applicatie komt eerst beschikbaar op BRAVIA-televisies uit 2012, 2013 en 2014. Pathé Thuis was al beschikbaar op PlayStation3. Beiden partijen hebben de ambitie om Pathé Thuis ook beschikbaar te maken voor Sony Tablets en PlayStation4.

De prijs van een film varieert van drie tot zes euro. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe titels en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken.

De Pathé Thuis app wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk menu. Het netwerk is direct toegankelijk via de SEN-knop op de afstandsbediening van de BRAVIA televisie.

Gerelateerde berichten

Grote update Alpha Audio

We proberen Alpha Audio natuurlijk zo constant mogelijk online te houden. Veel updates doen we dan ook op tijden dat u (waarschijnlijk) niet online bent. Soms kunnen we echter niet aan de website werken, zonder dat u daar last van ondervindt. Zo ook de komende update van de site. 

Alpha enquete subwoofers

Wij testen bij Alpha Audio soms weleens een subwoofer. Het zijn lastige tests, dus we moeten even verder onderzoeken hoe we dat gaan aanpakken. Wij – en Bowers & Wilkins – zijn echter erg benieuwd hoe u als lezer tegen deze ‘aanvullingen’ aan kijkt. We hebben daarom een enquête gemaakt. Zo kunnen we zien hoe […]

Geef een reactie