Sonos voegt SoundCloud toe

Vanaf vandaag (10 juli) is er een bèta-versie van SoundCloud beschikbaar op het platform van Sonos. Gebruikers kunnen met de vernieuwde Sonos Controller-app muziek van deze streamingdienst afspelen op hun geluidssysteem.

SoundCloud
SoundCloud

SoundCloud is een grote speler op het gebied van streaming muziek. Iedere minuut wordt de catalogus uitgebreid met maar liefst twaalf uur muziek. Het gaat veelal om liedjes die hobbyisten en beginnende bandjes/dj’s uploaden om meer naamsbekendheid te krijgen. Dankzij de ondersteuning door Sonos, is het mogelijk om de muziek op hifi-apparatuur af te spelen. Sonos-bezitters zoeken via de functie Universal Search in de Sonos Controller-app rechtstreeks naar leuke muziek op de servers van SoundCloud. Het gebruik van deze dienst is gratis. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.sonos.soundcloud.com. Het nieuws is overigens nog vers van de pers, want op het moment van schrijven is deze website nog niet in de lucht.

Gerelateerde berichten

Denon-AVR-X1100W (1)

Denon komt met AVR-X1100W en AVR-X2100W

Het Japanse merk Denon komt met twee nieuwe receivers op de proppen, namelijk de AVR-X2100W en AVR-X1100W. Beide modellen zijn in staat om muziek te verwerken via wifi en bluetooth. Bijzonder is bovendien dat de apparaten zijn uitgerust met een eco-modus, wat zou resulteren in een lager stroomverbruik.

Geef een reactie