Simply Audio importeert Graham Nalty Legacy-lijn

in Nieuws (2.920) |


De Nederlandse importeur Simply Audio haalt de Graham Nalty Legacy-lijn naar Nederland. Deze serie bestaat momenteel uit vier connectoren. Later voegt de fabrikant nog diverse kabels toe.

Graham Nalty Legacy

Graham Nalty Legacy

 

Graham Nalty is eigenaar van het merk Black Rhodium. De Rhodium plated of vergulde GN1 en GN2 Straight Line banaanstekkers zijn per direct leverbaar. De GN3 en GN4 rca-stekkers zijn eveneens beschikbaar in een vergulde of Rhodium plated uitvoering. Deze rca-stekkers beschikken over een holle center-pin om het skin-effect te bestrijden. Verder is er aan de rand van de plug een single point ground-connectie aanwezig.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: