web analytics

Sennheiser voegt zich bij Phonebloks

Hoofdtelefoonfabrikant Sennheiser gaan Phonebloks helpen om duurzame smartphones te produceren. De bedoeling is dat het bekende merk zich op het audiogedeelte van gemoduleerde toestellen gaat richten.

Phonebloks
Phonebloks

Sennheiser is een samenwerking met Phonebloks aangegaan, omdat het ontwikkelen van duurzame smartphones binnen de technologische en maatschappelijke visie van het bedrijf past. Kortgezegd willen de Duitsers hun steentje bijdragen aan een leefbare wereld. Sennheiser gaat onder meer microfoons ontwikkelen die windresistent en recyclebaar zijn. Daarnaast komen er naar verluidt bloks op de markt voor slechthorenden en slechtzienden. Het bedrijf wil door de samenwerking met Phonebloks meer gebruiksvriendelijke en duurzame producten produceren, zodat klanten langer van de apparatuur kunnen profiteren. Op dit moment zijn er naar aanleiding van deze strategie al microfoons met verwisselbare kop op de markt. De reparatieservice van het bedrijf accepteert daarnaast zelfs producten die al meer dan zestig jaar oud zijn. Sennheiser doet een beroep op de uitgebreide Phonebloks-community om nieuwe ideeën te verzamelen.

Gerelateerde berichten

Weiss Medus en INT204

Weiss gaat in 2016 een luidspreker lanceren

Het Zwitserse Weiss kennen we inmiddels vrij goed bij Alpha. Daniël Weiss ontwikkelt en fabriceert geweldig mooie d/a-converters en streamers. Maar uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat hij ook een luidspreker uit gaat brengen in 2016!

Geef een reactie