web analytics

QNAP brengt TS-x51-serie uit

QNAP TS-x51

QNAP heeft een nieuwe NAS-serie voor thuisgebruikers op de markt gebracht, namelijk de TS-x51. Er verschijnen 2,4,6 en 8 bay-modellen met een dualcore Celeron-processor van Intel.

QNAP TS-x51
QNAP TS-x51

De TS-x51 ondersteunt het realtime en offline streamen van Full HD-video’s. Er is namelijk een HDMI- en ethernetpoort aanwezig. Dankzij de ondersteuning van DLNA, AirPlay en Plex Media Server lukt het simpel om mediabestanden af te spelen op een televisie en/of hifiset. Gebruikers leggen archieven aan met behulp van de applicaties Photo Station, Music Station en Video Station. Deze NAS wordt aangedreven door een Intel Celeron dualcore-processor met een kloksnelheid van 2,41 GHz. Verder beschikt het apparaat over 1 GB DDR3 RAM, welke eventueel uitbreidbaar is tot 8 GB. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden en specificaties vindt u hier.

Gerelateerde berichten

Juke streaming Nederland

Sonos voegt streamingdienst Juke toe

NIEUWS – Sonos heeft Juke toegevoegd aan zijn platform. Juke is de Duitse variant van bijvoorbeeld Spotify of Sony Music Unlimited. En als relatieve nieuweling in de markt, hebben ze het goed voor elkaar met Sonos als partner!

Geef een reactie