QNAP brengt TS-x51-serie uit

in Nieuws (2.042) |


QNAP TS-x51

QNAP heeft een nieuwe NAS-serie voor thuisgebruikers op de markt gebracht, namelijk de TS-x51. Er verschijnen 2,4,6 en 8 bay-modellen met een dualcore Celeron-processor van Intel.

QNAP TS-x51

QNAP TS-x51

De TS-x51 ondersteunt het realtime en offline streamen van Full HD-video’s. Er is namelijk een HDMI- en ethernetpoort aanwezig. Dankzij de ondersteuning van DLNA, AirPlay en Plex Media Server lukt het simpel om mediabestanden af te spelen op een televisie en/of hifiset. Gebruikers leggen archieven aan met behulp van de applicaties Photo Station, Music Station en Video Station. Deze NAS wordt aangedreven door een Intel Celeron dualcore-processor met een kloksnelheid van 2,41 GHz. Verder beschikt het apparaat over 1 GB DDR3 RAM, welke eventueel uitbreidbaar is tot 8 GB. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden en specificaties vindt u hier.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: