web analytics

QNAP brengt TS-x51-serie uit

QNAP TS-x51

QNAP heeft een nieuwe NAS-serie voor thuisgebruikers op de markt gebracht, namelijk de TS-x51. Er verschijnen 2,4,6 en 8 bay-modellen met een dualcore Celeron-processor van Intel.

QNAP TS-x51
QNAP TS-x51

De TS-x51 ondersteunt het realtime en offline streamen van Full HD-video’s. Er is namelijk een HDMI- en ethernetpoort aanwezig. Dankzij de ondersteuning van DLNA, AirPlay en Plex Media Server lukt het simpel om mediabestanden af te spelen op een televisie en/of hifiset. Gebruikers leggen archieven aan met behulp van de applicaties Photo Station, Music Station en Video Station. Deze NAS wordt aangedreven door een Intel Celeron dualcore-processor met een kloksnelheid van 2,41 GHz. Verder beschikt het apparaat over 1 GB DDR3 RAM, welke eventueel uitbreidbaar is tot 8 GB. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden en specificaties vindt u hier.

Gerelateerde berichten

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

Geef een reactie