Paradigm introduceert Soundscape en Soundtrack 2 soundbars

Het Canadese Paradigm brengt twee nieuwe soundbars uit, namelijk de Soundscape en Soundtrack 2. Beide producten zijn per direct beschikbaar.

De Soundscape heeft drie tweeters en vier mid/bass-drivers aan boord. Per kanaal bedraagt het uitgangsvermogen 50 watt. De Soundtrack 2 is een 2.1-kanaals geluidssysteem inclusief draadloze subwoofer. Via verschillende equalizerinstellingen kunnen luisteraars het geluid aanpassen aan de plaatsing van de soundbar. Met behulp van de zogeheten ‘Movie modus’ lukt het om naar virtueel surroundgeluid te luisteren. Er is een bluetooth-adapter (apt-X) ingebouwd, zodat gebruikers vanaf mobiele geluidsdragers muziek kunnen streamen. Verder zijn er optische en coaxiale ingangen voorhanden om geluidsapparatuur aan te sluiten. De Soundscape heeft een prijskaartje van 1295 pond. De Soundtrack 2 soundbar kost 799 Britse ponden.

Paradigm Soundtrack 2 (slider)

Gerelateerde berichten

Teufel Audio Aureol Fidelity

Teufel lanceert in-ear koptelefoon Aureol Fidelity

Bij Teufel Audio claimen ze Europees marktleider te zijn in de directe verkoop van luidspreker- en home cinema systemen. En dat smaakt blijkbaar naar meer, want het assortiment met hoofdtelefoons – door Teufel Audio aangeduid als koptelefoons – is uitgebreid met de nieuwe Aureol Fidelity. En deze hebben ze helemaal zelf in Berlijn ontwikkeld.

Geef een reactie