Onkyo in zee met streamingdienst Deezer

deezer_logo

De Japanse hifi-fabrikant Onkyo is een samenwerking aangegaan met de Franse streamingdienst Deezer. Muziekliefhebbers die een 2014-model Onkyo-receiver hebben aangeschaft, hebben rechtstreeks toegang tot miljoenen liedjes.

 

deezer_logoDeezer is beschikbaar op de modellen TX-NR535, TX-NR636, TX-NR737, TX-NR838, TX-NR1030, TX-NR3030 en PR-SC5030. Ook toekomstige producten worden met deze functie uitgerust. Naar eigen zeggen bestaat de catalogus van Deezer uit ruim dertig miljoen liedjes. Luisteraars hebben een Premium+-account nodig om muziek naar de receivers te streamen. Dit kost 9,99 euro per maand. Leden hebben de mogelijkheid om eigen afspeellijsten te maken. Verder komt Deezer met persoonlijke aanbevelingen op de proppen op basis van uw muzieksmaak. Overigens is Deezer niet de eerste streamingdienst waarmee Onkyo in zee gaat, want sinds 2011 werkt het bedrijf al samen met Spotify, TuneIn Radio en Last.fm. 

Gerelateerde berichten

Logo ConsuWijzer

Kortingssites bundelen krachten

Imbull, ontwikkelaar van diverse grote kortingscodesites, gaat een samenwerking aan met Promodeals, specialist in dagaanbiedingen. Hoewel beide partijen ook met elkaar concurreren, blinken ze elk in hun vakgebied uit. Imbull en Promodeals zien daarom mogelijkheden om elkaar met hun specialisme aan te vullen.

Geef een reactie