web analytics

Kickstarter-campagne PS Audio Sprout groot succes

De PS Audio Sprout heeft met een Kickstarter-campagne behoorlijk wat geld opgehaald. Op het moment van schrijven loopt de campagne over zeven uur af, terwijl de teller nu al op ruim vierhonderd duizend dollar staat. Het beoogde doel van 36.000 dollar wordt hiermee ruimschoots overtroffen.

PS Audio Sprout
PS Audio Sprout

Met de Sprout lanceert het Amerikaanse bedrijf een all-in-one geïntegreerde versterker. PS Audio brengt een simpel high-end apparaat op de markt zonder allerlei aansluitingen die veeleisende muziekliefhebbers toch niet gebruiken. Op de Sprout zijn alleen een bluetooth-adapter, phone-aansluiting, hoofdtelefoonversterker, S/PDIF (coaxiaal), usb-ingang (asynchroon) en analoge poorten aanwezig. Verder is er ook een DAC ingebouwd die in staat is om digitale bestanden in 24bits/192KHz te verwerken. Met de Sprout lukt het om een stereosysteem te realiseren met een uitgangsvermogen van 50 watt per kanaal. PS Audio hoopt het apparaat vanaf september naar zijn Amerikaanse klanten te verzenden. Wanneer een Nederlandse introductie op stapel staat, is op dit moment nog koffiedik kijken. De adviesprijs voor de Amerikaanse markt bedraagt 799,99 dollar.

Gerelateerde berichten

The Doors

The Doors-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Doors’. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek van deze legendarische band beluisterd en hoort u over zijn historie en ontwikkeling. Eerder organiseerde de winkel al avonden rond Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.

Qobuz

Qobuz eerste muziekdienst met high-res streaming naar mobiel

Voor zover bekend is Qobuz op korte termijn de eerste aanbieder van high-res muziekbestanden voor smartphones en tablets. Op 15 juni verschijnt er een vernieuwde Android-app waarmee het lukt om 24-bits liedjes te streamen. Daarnaast heeft het Franse bedrijf nog meer interessant nieuws voor ons in petto!

Geef een reactie