web analytics

Free Record Shop wordt in-store winkel Boekenvoordeel

Free Record Shop

Bijna iedere Boekenvoordeel-winkel krijgt een shop-in-shop van Free Record Shop. In een aparte afdeling worden prijsvriendelijke dvd’s en blu-rays aangeboden. Daarnaast liggen ook nieuwe mediatitels in de winkelschappen. Het concern maakte het nieuws vandaag op zijn website bekend.

free record shopIn mei nam Boekenvoordeel het failliet verklaarde Free Record Shop over. Wat de boekenketen met het merk van plan is, krijgt nu steeds meer vorm. In bijna alle 120 filialen komt er een aparte Free Record Shop-afdeling waarin ruim zeshonderd populaire titels worden aangeboden. Dat is aanzienlijk meer dan de tientallen dvd’s die Boekenvoordeel momenteel in zijn winkels heeft liggen. Boekenvoordeel heeft onder meer de inventaris, het klantenbestand, do domeinnamen en de merkrechten van Free Record Shop in handen. 

Gerelateerde berichten

Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte […]

Geef een reactie