web analytics

Free Record Shop wordt in-store winkel Boekenvoordeel

Free Record Shop

Bijna iedere Boekenvoordeel-winkel krijgt een shop-in-shop van Free Record Shop. In een aparte afdeling worden prijsvriendelijke dvd’s en blu-rays aangeboden. Daarnaast liggen ook nieuwe mediatitels in de winkelschappen. Het concern maakte het nieuws vandaag op zijn website bekend.

free record shopIn mei nam Boekenvoordeel het failliet verklaarde Free Record Shop over. Wat de boekenketen met het merk van plan is, krijgt nu steeds meer vorm. In bijna alle 120 filialen komt er een aparte Free Record Shop-afdeling waarin ruim zeshonderd populaire titels worden aangeboden. Dat is aanzienlijk meer dan de tientallen dvd’s die Boekenvoordeel momenteel in zijn winkels heeft liggen. Boekenvoordeel heeft onder meer de inventaris, het klantenbestand, do domeinnamen en de merkrechten van Free Record Shop in handen. 

Gerelateerde berichten

DALI Kubik ONE

Gespot: DALI Kubik ONE

We hebben hem gespot… ergens op een kast… een gloednieuwe soundbar van DALI. De Kubik ONE. We weten nog maar heel weinig, maar dat weerhoudt ons er niet van om even wat foto’s te schieten en onze lezers te informeren. 

Geef een reactie