web analytics

Amazon gaat films in 4K streamen

In navolging van Netflix gaat ook Amazon films in Ultra HD (4K) aanbieden. Het Amerikaanse bedrijf verwacht films en series met deze hoge resolutie dit najaar te introduceren.

Amazon Prime Instant
Amazon Prime Instant Video

Amazon gaat de films aanbieden via zijn Prime Instant Video streamingdienst. In eerste instantie zijn het voornamelijk eigen producties die in Ultra HD worden aangeboden. Sinds dit jaar is Amazon namelijk begonnen om films en series in 4K-kwaliteit op te nemen. Op dit moment is deze dienst nog niet beschikbaar in Nederland, waardoor gebruikers alleen via een VPN-server toegang hebben. Wel is de verwachting dat Nederland op termijn ook toegang krijgt, aangezien Prima Instant Video al eerder is geïntroduceerd in Duitsland en Engeland.

Gerelateerde berichten

Latest News Alpha Audio

Alpha Audio zoekt nieuwsschrijver(s)

NIEUWS – Alpha Audio groeit! En dat moet gevierd worden… nou ja: met nóg meer auteurs om onze lezers van meer en beter nieuws te voorzien. Bent u geïnteresseerd in (high-end) audio en al het nieuws rondom de producten? Dan zoeken we u! 

JBL zet draadloze Authentics L8 en L16 in de markt

JBL heeft met de Authentics een nieuwe productlijn geïntroduceerd. Anders dan bij de meeste draadloze bluetooth-speakers gaat het hierbij om premium-luidsprekers. Met de L8 en L16 richt moederbedrijf HARMAN zich namelijk op de veeleisende muziekliefhebber.

Geef een reactie