web analytics

Onkyo gaat high-res muziek verkopen in Europa

e-onkyo (slider)

In Japan heeft Onkyo al sinds 2005 zijn eigen online muziekdienst e-onkyo. Dit is een winkel met onder meer high-res muziek. Nu de vraag naar muziek zonder kwaliteitsverlies alleen maar toeneemt, zien de initiatiefnemers hun kans schoon om de dienst in Europa en de Verenigde Staten uit te rollen.

e-onkyo
e-onkyo

Onkyo laat er geen gras over groeien, want e-onkyo komt in de komende maanden in Europa en de Verenigde Staten al beschikbaar. Het Japanse bedrijf is hiervoor een samenwerking aangegaan met 7Digital. Laatstgenoemde gaat de onderhandelingen met platenmaatschappijen voeren om de rechten in handen te krijgen. De catalogus zal bestaan uit flac-bestanden. Bezitters van geschikte Onkyo-apparatuur kunnen de nummers op termijn rechtstreeks aanschaffen en downloaden.

Gerelateerde berichten

Polk Audio TSx110b black

Polk Audio: nieuwe TSx-Serie home theater luidsprekers

Polk Audio introduceerde begin 2008 zijn high-performance, high-value TSi luidsprekerlijn. Vijf jaar later brengt Polk deze opnieuw uit, maar is deze populaire lijn volledig opnieuw ontworpen. Een nieuwe behuizing, verbeterde basweergave, een nog groter dynamisch bereik, verbeterde beeldvorming, grotere detaillering, superieur rendement ? en een nieuwe naam.

1 reactie

Geef een reactie