web analytics

Nieuwe Pioneer-speakers ondersteunen high-res audio

Pioneer logo

Pioneer stapt met zijn toekomstige Desk Live Series in de wereld van high-res audio. Het Japanse bedrijf heeft onlangs een licentie-overeenkomst afgesloten met Dirac Research. Toekomstige Pioneer-speakers zijn dankzij deze deal in staat om muziek in hoge resolutie af te spelen.

Pioneer Desk Live ISS-C270A-S
Pioneer Desk Live ISS-C270A-S

De HD Sound technologie van Dirac Research is voor het eerst beschikbaar voor de Pioneer Desk Live Series. De introductie van deze speakers vindt medio juli plaats in Japan. Volgens de fabrikant krijgt de behuizing van dit product een strakke en compacte vormgeving. De Desk Live Series zijn speakers die audiofielen op hun pc kunnen aansluiten. Het is nog niet bekend wanneer de Desk Live Series voor de Europese markt wordt uitgebracht.

 

Gerelateerde berichten

Audiac: wat mogen we verwachten?

NIEUWS – Audiac heeft een rijk productgamma. En als je veel merken voert is, er veel nieuws te melden. Zeker na een beurs als de High-End in Munchen. Vandaar dat we nog even op een rijtje zetten wat het nieuws was en is. En wat u de komende tijd mag verwachten.

Popcorn Time op zwart

Meer dan een miljoen mensen gebruiken in Nederland de illegale app Popcorn Time om films en series te streamen. Er zijn meerdere versie van dit programma in omloop. Het io-domein is inmiddels offline.

Geef een reactie