web analytics

Nieuw speakermerk: Russell K

Russell K

Distributeur Hear Everything Audio Import is in zee gegaan met het gloednieuwe speakermerk Russell K. De geestelijk vader van dit bedrijf is Russel Kauffman. Geen onbekende in de hifi-wereld, want de Brit werkte voorheen als technicus onder meer voor bekende merken als Wharfedale, Monitor Audio, Bowers & Wilkins en Morel.

Russell KauffmanRussel Kauffman heeft meer dan dertig jaar ervaring als luidsprekerbouwer en al deze kennis heeft de man gestopt in de Red 100. Deze monitor-speaker zet volgens Hear Everything Audio Import een precies en realistisch geluidsbeeld neer. Het ontwerp bestaat uit een lichte behuizing waarbij de speakerkast is voorzien van tussenschotten. Er is geen dempingsmateriaal aanwezig, waardoor de Red 100 snel en accuraat klinkt. In de behuizing zijn twee drivers verwerkt die gemakkelijk zijn aan te sturen door een versterker. Russell K levert de speaker in verschillende afwerkingen. De voordeligste uitvoering kost 1.295 euro waarbij de behuizing is afgewerkt met grijs/rood kunststof. Andere afwerkingen zijn fineer (1.795 euro) en pianolak (2.095 euro). Op www.russellk.co.uk is het mogelijk om uw eigen speaker samen te stellen. De winkel Multifoon uit Rotterdam is de eerste Nederlandse dealer van Russell K.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

Logo Spotify

Spotify Connect op muziekspelers Naim Audio

In navolging van merken als Yamaha en Pioneer gaat ook Naim Audio de muziekdienst Spotify Connect aan bestaande klanten aanbieden. De bedoeling is dat de Britse hifi-fabrikant vanaf mei een firmware-update beschikbaar stelt aan bezitters van digitale muziekspelers.

2 reacties

Geef een reactie