web analytics

Harman neemt hoofdtelefoonmerk Yurbuds over

Harman Kardon BDS 877

Harman heeft momenteel al verschillende audiomerken in zijn portfolio, zoals Harman Kardon, AKG, Mark Levinson en JBL. Met Yurbuds voegt het moederbedrijf een merk toe dat voornamelijk sporthoofdtelefoons fabriceert.

Yurbuds
Yurbuds

Hoeveel geld er met de overname is gemoeid, heeft Harman International Industries niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat alle veertig werknemers (inclusief de huidige directeur Seth Burgett) van Yurbuds in dienst treden bij dochteronderneming Harman Lifestyle Division. Yurbuds is in 2008 opgericht door Seth Burgett en Richard Daniels. Het merk geniet vooral bekendheid om zijn hoofdtelefoons die sporters stevig om hun oren kunnen klemmen. Hierdoor blijft de boel goed zitten tijdens het bewegen. De exacte overnamedatum is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Mark Levinson No 585 showtime

De Mark Levinson 585 geïntegreerde versterker is de waardige opvolger van de No. 383. Geheel aangepast aan het huidige tijdperk beschikt de No 585 over een ingebouwde USB-DAC. Of 585 ook werkelijk beter klinkt dan de gelouterde 383 kunt u zelf beluisteren op 22 januari bij Sound Gallery.

Geef een reactie