Creek Audio brengt Evolution 50A uit

Het Britse high-end merk Creek Audio brengt per direct de Evolution 50A uit. Deze geïntegreerde versterker fungeert volgens de fabrikant als muzikale hub om allerlei analoge en digitale bronnen aan te sluiten.

Creek Audio Evolution 50A (2)Creek Audio Evolution 50A
Creek Audio Evolution 50A

De Evolution 50A heeft een prijskaartje van 999 euro. Hiervoor krijgen kopers een geïntegreerde versterker waarin volgens de fabrikant de beste componenten, de slimste ontwerpen en de zuiverste signaalpaden zijn verwerkt. Met een vermogen van 55 watt bij 8 ohm zou de Evolution 50A in staat zijn om ook ‘lastigere’ luidsprekers aan te sturen. Naast alle standaardingangen bevat het apparaat een stevige hoofdtelefoonversterker. Bijzonder is dat deze versterker een modulaire opbouw kent, waardoor het mogelijk is om bepaalde componenten naar eigen inzicht te wijzigen. Liefhebbers van vinyl kiezen bijvoorbeeld tussen een MM- of MC-element. Verder is het ook mogelijk om een radiomodule en DAC in te bouwen. Een overzicht van alle specificaties vindt u op de website van Creek Audio.

Gerelateerde berichten

Van Medevoort gaat door

Vandaag valt een opvallende nieuwsbrief in de digitale mailbox. Van Medevoort heeft laten weten dat zowel Audioart als AudioPart de activiteiten hebben ondergeschoven in Van Medevoort Audio. Kortom: het prachtige bedrijf in Maarssen gaat weer door. Goed nieuws!

Denon-AVR-X1100W (1)

Denon komt met AVR-X1100W en AVR-X2100W

Het Japanse merk Denon komt met twee nieuwe receivers op de proppen, namelijk de AVR-X2100W en AVR-X1100W. Beide modellen zijn in staat om muziek te verwerken via wifi en bluetooth. Bijzonder is bovendien dat de apparaten zijn uitgerust met een eco-modus, wat zou resulteren in een lager stroomverbruik.

2 reacties

  1. Hmm… mooi produkt hoor en schijnt héél erg goed te zijn. [in deze prijs catagorie!]
    Want is al sinds tweede helft van 2013 getest door o.a. Stereoplay / HifiWorld en verkrijgbaar.
    En dit bericht was overigens al eens eerder hier te zien, waarom nu weer dan?
    Of… bedoel je nu wellicht de Evolution CD50 (incl. DAC)?

Geef een reactie