web analytics

Bowers & Wilkins en Ad Notam werken samen

Ad Notam

Het bekende speakermerk Bowers & Wilkins en tv-specialist Ad Notam werken sinds kort samen op het gebied van distributie in de Benelux. Ronald van Dolder zal beide merken in dit gebied vertegenwoordigen.

Ad NotamAd Notam is een Duits bedrijf dat glas- en spiegeltelevisies ontwikkeld met een breedte van 3,2 tot 2 meter. In het glas of de spiegel zit een televisie verwerkt van 13 tot 84 inch. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Bijzonder zijn de producten waarbij met één druk op de knop een spiegel verandert in een televisie. De spiegels zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Ad Notam wil het brede netwerk van Bowers & Wilkins benutten om de naamsbekendheid te vergroten en samenwerkingen met dealers aan te gaan. Ronald van Dolder is aangesteld als agent voor de Benelux. Naast Ad Notam vertegenwoordigt hij ook Bowers & Wilkins, Rotel en Classe.

Gerelateerde berichten

AudioQuest Nighthawk

Net binnen: AudioQuest NightHawk

We keken er al een paar maanden naar uit, maar eindelijk hebben we de nieuwste hoofdtelefoon van AudioQuest binnen. We tonen hierbij al wat foto’s van de NightHawk en binnenkort leest u op Alpha Audio wat we van het apparaat vinden. De vormgeving ziet er alvast veelbelovend uit!

Teufel en Raumfeld op IFA 2015

De IFA in Berlijn is de grootste Europese beurs voor consumenten-elektronica. Dit jaar staan de deuren open van vier tot en met negen september. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat alle grote merken aanwezig zijn. En dit jaar zijn dat ook Teufel en Raumfeld. 

Geef een reactie