web analytics

Beter Beeld & Geluid demonstreert Avantgarde Acoustic ZERO 1

Vanaf vrijdag 6 juni demonstreert Beter Beeld & Geluid de Avantgarde Acoustic ZERO 1. De Hilversumse winkel heeft het testmodel twee weken beschikbaar, dus voor geïnteresseerden is vrijdag 20 juni de laatste gelegenheid om deze bijzondere luidspreker te bewonderen.

Avantgarde Acoustic ZERO 1
Avantgarde Acoustic ZERO 1

Avantgarde Acoustic heeft zijn hoorntechnologie in de ZERO 1 gekoppeld aan een volledig actieve digitale aansturing. Volgens de winkel heeft dat geleid tot meer compactheid, integratie en eenvoud. Bijzonder is dat de ZERO 1 voor zijn prijsklasse niet eens zo groot is qua omvang. De speaker is iets hoger dan een meter. Binnen het systeem zijn digitale processoren, analoog/digitaal omzetters, eindversterkers en luidsprekers verwerkt. Deze luidspreker stuurt hoge- en middentonen aan via een analoge versterker (klasse A), waarna twee hoorns deze tonen verspreiden. Een versterker van 400 watt (klasse D) stuurt de lage tonen aan. Via radiotechniek staan de speakers in verbinding met elkaar, zodat het geluid synchroon loopt. Het is mogelijk om afspeelapparatuur aan de master-speaker te koppelen. Als u benieuwd bent naar de ZERO 1, dan loopt u tussen 11.00 en 17.30 uur vrijblijvend even binnen bij Beter Beeld & Geluid. Houd er wel wel rekening mee dat Beter Beeld & Geluid niet de hele week is geopend. U kunt er van donderdag tot en met zaterdag terecht.

Gerelateerde berichten

Loewe Speaker 2go

Loewe gaat mobiel: Speaker 2go

NIEUWS – Bose, Libratone, jBL… en nu dus ook Loewe. Mobiele speakers zijn ideaal voor in de tuin, onderweg en bijvoorbeeld in het vakantiehuisje of tent. Dat realiseert Loewe zich ook. Vandaar dat het de Speaker 2go nét voor de vakantie uitbrengt. 

Geef een reactie