Wide Screen Audio organiseert PMC-show

Wide Screen Audio uit het Belgische Gent verkoopt sinds kort luidsprekers van PMC. Om deze keuze kracht bij te zetten organiseert de winkel op zaterdag 24 en zondag 25 mei een demonstratie omtrent het Britse merk. 

Wide Screen Audio
Wide Screen Audio

De winkel heeft PMC aan het assortiment toegevoegd, omdat dit merk een hoge reputatie zou hebben bij audioprofessionals en muzikanten. Volgens de winkel staan de speakers bekend om een fantastisch stereobeeld, veel helderheid in het middengebied en een diepe bass. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de afwerking. Wide Screen Audio verkoopt onder meer de betaalbare Twenty-lijn. Deze volledige serie wordt aan bezoekers uitgebreid gedemonstreerd. Verder maken geïnteresseerden kennis met de Fact 3, Fact 12 en TwoTwo.6. Op zaterdag vindt de demonstratie van 10.00 – 18.00 uur plaats. Een dag later kunnen bezoekers van 13.00 – 18.00 bij de winkel terecht.

Gerelateerde berichten

Synology_DS1512plus

Waarschuwing voor Synology-gebruikers

Zoals dat helaas gebeurt bij populaire producten en productgroepen: hackers maken er misbruik van. Synology heeft een waarschuwing afgegeven voor gebruikers van hun NAS-producten met een oudere firmware. Het gaat om DSM 4.3-systemen. DSM 5 is niet gevoelig voor de ‘ransomware’ exploid. 

Sony Lanceert Music Unlimited

NIEUWS – Gewaagd hoor! Een concurrent voor Spotify lanceren. Sony durft het aan met Music Unlimited (Qriocity, daar hebben we eerder over geschreven). Een dienst die al langer in andere landen beschikbaar is, maar nu pas naar Nederland komt. Tenminste: 12 april…

Geef een reactie