Vijf tips voor Sonos-app

Sonos Play-1

Afgelopen maart presenteerde Sonos zijn nieuwste app voor iOS en Android. Het bedrijf probeert het aantal functies voortdurend uit te breiden. Hieronder vindt u een overzicht van vijf nieuwe functies en opties die u wellicht nooit eerder gebruikte.

Sonos Controller-app
Sonos Controller-app

1. Muziek streamen

In de app zijn maar liefst 38 aanbieders van streamingdiensten beschikbaar. U hebt onder meer keuze uit Spotify, Google Play Music en Shuffler.fm. Kies in het menu voor Voeg muziekdiensten toe om een keuze te maken.

2. Krachtige zoekfunctie

In de app is een zoekfunctie aanwezig waarmee u binnen alle toegevoegde muziekdiensten kunt zoeken. U hoeft alleen maar op de naam van de artiest te zoeken, waarna in de resultaten onder meer het recentste album tevoorschijn komt en radiostations tevoorschijn komen. U kunt ook op de naam van het liedje zoeken om meerdere versies met elkaar te vergelijken.

3. Afspeellijsten

Maak afspeellijsten van nummers die bij verschillende muziekdiensten zijn ondergebracht. Hierbij maakt het niet uit of de nummers bij onder meer Spotify, iTunes of Beats music zijn ondergebracht. Nummers voegt u toe door Trackinfo te selecteren in het Je hoort nu-scherm.

4. Wekker

U wordt desgewenst wakker met uw favoriete muziek. Verder kunt u ook allerlei alarmen instellen, zodat de muziek automatisch aangaat bij thuiskomst van het werk.

5. Kamerbediening

In de app geeft u aan in welke kamers je naar muziek wilt luisteren. Het is zelfs mogelijk om naar verschillende nummers in elke kamer te luisteren.

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins P7

Bowers & Wilkins lanceert P7-hoofdtelefoon

Met zijn P7-hoofdtelefoon belooft Bowers & Wilkins een gedetailleerde, loepzuivere luisterervaring. ?De combinatie van een nieuw luidsprekerontwerp, luxueuze materialen en een slim opvouwbaar ontwerp, maakt van de P7 de beste mobiele hifi-hoofdtelefoon die Bowers & Wilkins ooit op de markt heeft gebracht,? zo lezen we in het persbericht.

Geef een reactie