web analytics

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology DS414slim

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

Net als bij alle Synology-NAS producten, draait de DS414slim op Synology’s DSM: Disk Station Manager.Inmiddels is deze prettige software aanbeland bij versie 5.

Het besturingssysteem is voor de meeste mensen prima te gebruiken. De interface is helder en de structuur vrij gemakkelijk te doorgronden. Daarbij zijn er veel mogelijkheden met DSM. Wilt u streamen, back-ups maken, werken in uw eigen ‘Cloud’? Het kan allemaal.

Hardware

De nieuwe DS414slim heeft een vrij rappe processor mét aparte FPU (floating point unit), wat zorgt voor prima prestaties. Ook als u data wilt versleutelen, wat de NAS interessant maakt voor MKB. Tezamen met 512MB geheugen en twee netwerkaansluitingen maakt het de nieuwe DS414slim een prima product. Zowel voor particulieren als voor de kleinzakelijke gebruiker.

De DS414slim kost 220 euro exclusief btw en schijven.

Gerelateerde berichten

JBL Cinema 610

JBL: einde aan matig flatscreen-geluid

De nieuwe JBL Cinema 510 en 610 homecinema-installaties beloven door hun 5.1-weergave een ruimtelijk geluidseffect in de woonkamer. Het tijdperk van matig geluid uit flatscreen-televisies is ten einde gekomen, meldt de fabrikant. ?Met de JBL-geluidstechnologie is er geen reden voor flatscreen tv-gebruikers om niet te kunnen genieten van homecinema-geluidskwaliteit,? zegt Bas van de Rijt, Marketing […]

Geef een reactie