web analytics

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology DS414slim

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

Net als bij alle Synology-NAS producten, draait de DS414slim op Synology’s DSM: Disk Station Manager.Inmiddels is deze prettige software aanbeland bij versie 5.

Het besturingssysteem is voor de meeste mensen prima te gebruiken. De interface is helder en de structuur vrij gemakkelijk te doorgronden. Daarbij zijn er veel mogelijkheden met DSM. Wilt u streamen, back-ups maken, werken in uw eigen ‘Cloud’? Het kan allemaal.

Hardware

De nieuwe DS414slim heeft een vrij rappe processor mét aparte FPU (floating point unit), wat zorgt voor prima prestaties. Ook als u data wilt versleutelen, wat de NAS interessant maakt voor MKB. Tezamen met 512MB geheugen en twee netwerkaansluitingen maakt het de nieuwe DS414slim een prima product. Zowel voor particulieren als voor de kleinzakelijke gebruiker.

De DS414slim kost 220 euro exclusief btw en schijven.

Gerelateerde berichten

TEAC brengt UD-503 en NT-503DAB uit

TEAC komt met twee interessante producten op de proppen. De UD-503 is een usb-dac en hoofdtelefoonversterker in één. De NT-503DAB is een netwerkspeler met een geïntegreerde usb-dac. Beide systemen zijn onderdeel van de compacte 503 Reference Series.

Geef een reactie