web analytics

Spendor komt met nieuwe D1 monitor

Spendor D1

De Spendor D1 kennen we eigenlijk al langer. Het is namelijk de opvolger van de SA1. Onlangs heeft de fabrikant deze nieuweling geïntroduceerd. Een versie met aardig wat aanpassingen. We zetten ze op een rijtje!

Spendor heeft de D1 heel serieus genomen. Wie kijkt naar de specificaties, zal zien dat met name het impedantiegedrag bijzonder gunstig is en dat de crossover erg hoog ligt. Dat zorgt ervoor dat de speaker gemakkelijk aan te sturen is en dat vocalen bijzonder schoon door de units komen.

Spendor D1

De D1 beschikt over heel wat vernieuwingen. Allereerst een nieuwe 15cm woofer voor midden en hoog. Ook het filter is aangepast. Of in Spendor-taal: een nieuw Spendor LPZ fasecorrigerende filter.

Verder natuurlijk allemaal nette, hoogwaardige materialen die zorgen voor minimale resonanties en lage vervorming.

Specificaties Spendor D1

  • 2 Weg monitor
  • Gesloten kast
  • 22 mm tweeter met vloeistofkoeling
  • 15 cm woofer
  • 85 dB rendement
  • 4800 Hz crossover
  • 55 Hz – 25 kHz bereik
  • 8 Ohms weerstand, 6,7 Ohm minimaal
  • 5,8 Kg
  • 1195 euro per stuk

Gerelateerde berichten

Bowers Wilins CI 800 serie

Nieuwe CI 800-serie Bowers & Wilkins

NIEUWS – Bowers & Wilkins heeft de nieuwe CI 800-serie geïntroduceerd. Deze serie luidsprekers is bedoeld voor inbouw en dan met name thuisbioscopen. De serie bestaat uit drie luidsprekers: twee voor in de wand en één voor in het plafond.

Pink Floyd - The Wall Immersion

Chattelin presenteert The Wall Immersion

Benieuwd hoe The Wall Immersion Box van Pink Floyd klinkt in combinatie met high-end audio? Op zaterdag 3 maart presenteert Chattelin Audio Systems in Den Haag de officiële release van dit album op apparatuur van Devialet, Wadia en Audio Physic.

Geef een reactie