web analytics

Sony brengt SRS-X2 en SRS-X3 uit

Sony SRS-X2

Sony komt met twee verse draagbare luidsprekers op de proppen, namelijk de SRS-X2 en SRS-X3. Bijzonder is dat de behuizing geschikt is voor luistersessies in de buitenlucht.

De SRS-X3 bestaat uit een forse speaker met volgens de Japanse fabrikant flink wat bass-geluid. Twee passieve drivers zorgen voor de lage tonen. Via bluetooth en NFC lukt het om muziek vanaf smartphones en tablets af te spelen. Inkomende gesprekken kunnen gebruikers via de handsfree functie beantwoorden. De accu houdt het volgens Sony maximaal zeven uur vol. De SRS-X3 is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro. Wanneer u graag onderweg een leuk deuntje opzet, kunt u de SRS-X2 overwegen. Deze speaker is namelijk kleiner van stuk. De batterij gaat maximaal vijf uur mee. Ook dit model komt in juni uit. De adviesprijs is 99 euro. Beide speakers zijn verkrijgbaar in wit, zwart en rood.

Gerelateerde berichten

George Harrison - Early Takes Volume 1

Nog niet eerder uitgebrachte tracks van George Harrison bij Linn Records

NIEUWS – Vandaag bereikte ons het bericht dat UMG (Universal Music Group) een exclusief Studio Master album van George Harrison, met daarop een aantal nog niet eerder uitgebrachte tracks, ter online distributie heeft overgedragen aan Linn Records. Volgens ons het bewijs dat ‘streamende muziekliefhebbers’ een mooie tijd tegemoet gaan, wanneer deze trend zich onder de […]

Geef een reactie