Q Acoustics kondigt Media 4 soundbar aan

Q Acoustics logo

De Britse luidsprekerfabrikant Q Acoustics komt met een nieuwe soundbar. De Media 4 verschijnt in juni voor een adviesprijs van 400 pond. Opvallend is dat het apparaat in tegenstelling tot de meeste soundbars van andere fabrikanten geen HDMI-aansluiting aan boord heeft.

Q Acoustics Media 4
Q Acoustics Media 4

Als digitale ingang heeft de Media 4 alleen S/PDIF (optisch). Verder zijn er ook twee analoge poorten voorhanden. Via NFC en bluetooth lukt het daarnaast om draadloze apparaten te koppelen. Om draadloze streams in hoge kwaliteit te garanderen, is er ondersteuning voor bluetooth mogelijk via de aptX-audiocodec. De soundbar bestaat uit een 2.1-audiosysteem met een totaal uitgangsvermogen van 100 watt. Net als de overige producten van Q Acoustics is ook dit exemplaar uitgerust met twee BMR-drivers (Balanced Mode Radiotor), waardoor er naar eigen zeggen een brede spreiding van het geluid ontstaat. De fabrikant levert een afstandsbediening en muurbeugel mee. Overigens hoeft u de muurbeugel niet te gebruiken wanneer de soundbar onder uw televisie past. De Q Acoustics Media 4 is uitsluitend in het zwart verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

AUDIO21

AUDIO21 organiseert vinyl-evenement

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 mei af te reizen naar het Gelderse dorpje wapenveld. AUDIO21 organiseert namelijk een zogeheten vinylfuif. Naast een platenmarkt zijn er ook drie luisterruimten met relevante apparatuur ingericht. En er is live-muziek!

Geef een reactie