web analytics

Netflix naar België en Duitsland

Hoofdkantoor Netflix

Ook onze buurlanden kunnen over een paar maanden genieten van Netflix. Aan het einde van dit jaar opent de Amerikaanse filmdienst zijn deuren in Duitsland en België. Tevens krijgen inwoners van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg op termijn toegang tot Netflix.

Restyle Netflix
Restyle Netflix

Netflix heeft een verklaring naar buiten gebracht dat de dienst eind dit jaar in zes extra Europese landen beschikbaar komt. In de verklaring wordt met geen woord gerept over de prijzen, maar logischerwijs zal de dienst de onlangs aangepaste tarieven doorvoeren. Burgers van de zes landen kunnen zich alvast met een e-mailadres aanmelden. Zodra er meer informatie bekend is over de lanceerdatum, krijgen inschrijvers hierover een e-mail. Momenteel heeft Netflix 48 miljoen leden verspreid over ruim veertig landen. Verder werd bekend dat Netflix zijn Europese kantoor naar Nederlands verplaatst. Momenteel is de Europese tak nog actief in Luxemburg.

Gerelateerde berichten

The Doors

The Doors-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Doors’. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek van deze legendarische band beluisterd en hoort u over zijn historie en ontwikkeling. Eerder organiseerde de winkel al avonden rond Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.

Geef een reactie